Clicky


Transportoplossingen.com nieuwe importeur Meiller

Transportoplossingen.com nieuwe importeur Meiller
01-02-2018 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - Sinds 1 januari 2018 is Transportoplossingen.com B.V. uit Utrecht de nieuwe importeur in Nederland voor het gehele productgamma van F.X. Meiller Fahrzeug- und Machinefabrik GmbH & Co. KG.

Just Drive Nederland heeft het importeurschap van Meiller per 1 januari 2018 overgedragen aan Transportoplossingen.com B.V.. Door deze mutatie worden de activiteiten gescheiden en kan verder gebouwd worden aan uitbreiding van het marktaandeel van Meiller in Nederland.

Transportoplossingen.com B.V. richt zich volledig op de afzet van kipperopleggers, portaal- en haakarmsystemen.

Meiller behoort tot de grootste kipper bouwers ter wereld. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers waarop het management van F.X. Meiller zich sinds de oprichting gebouwd heeft. De nieuwe geïsoleerde asfaltkipper van Meiller welke standaard geleverd wordt met temperatuurregistratie inclusief sensoren in de opbouw is hier het bewijs van. Degelijkheid, gecombineerd met een uitmuntende isolatiewaarde staan garant voor intensieve inzet. Alle opleggers en systemen van Meiller welke in Nederland verkocht worden voldoen aan de wettelijke eisen maar vooral aan de eisen van de uiteindelijke gebruiker.