Clicky

 
Transport Online - Inval bij Hovotrans Beheer BV/Hero Trading BV in Klazienaveen [UPDATE+foto]

Inval bij Hovotrans Beheer BV/Hero Trading BV in Klazienaveen [UPDATE]

Inval bij Hovotrans Beheer BV/Hero Trading BV in Klazienaveen [UPDATE+foto]
31-01-2018 10:16 | Transport | auteur Redactie [FE]

KLAZIENAVEEN - [update 12:09 uur] Woensdagochtend 31 januari vindt een grote politieactie plaats bij Hovotrans Beheer BV aan de Pollux in Klazienaveen. Naast Hovotrans Beheer BV is hier eveneens Hero Trading BV en Hero trading Holding BV gevestigd. Een politiewoordvoerder heeft aan Transport Online bevestigd dat er in een woning een inval is geweest dinsdagochtend.

De inval houdt volgens de politiewoordvoerdster geen verband met de invallen verspreid over Nederland in een onderzoek naar de handel in chemicaliëen en verdovende middelen.

Over dit onderzoek wilde de woordvoerder alleen kwijt "dat rechercheurs uit Den Haag-Zuid in verband met een onderzoek vanmorgen een 48-jarige man en een 44-jarige vrouw hebben aangehouden in Klazinaveen. Het onderzoek richt zich op de handel in het verboden medicijn Camagra(erectiepillen beter bekend als viagra, red) via internet".

Bestuurder Robbert S. is naast bestuurder van Hovotrans Beheer BV eveneens bestuurder van het op hetzelfde adres gevestigde Hero Trading en Hero Trading Holding BV. Hero Trading BV staat bij de Kamer van koophandel ingeschreven als detailhandel via internet in voedingsmiddelen en drogisterijwaren. Geregistreerde domeinnamen zijn onder meer Homeopatischeerectiepillen.nl(sinds woensdagmiddag uit de lucht) en Scheermesjesshop.com.

Volgens bestuurder Jelse Vos "betreft het een privékwestie en heeft Hovotrans er niets mee te maken". Het zou hier, volgens Vos, geen zakelijke kwestie betreffen waarbij Hovotrans is betrokken.

Hero Trading BV van Robbert S. is echter gevestigd op de Pollux 10, waar eveneens  Hovotrans Beheer BV is gevestigd volgens de actuele gegevens van de Kamer van Koophandel (klik voor vergroting hieronder).

Op 29 september 2017 ging HCN International failliet. Eveneens onderdeel van Hovotrans Beheer BV. HCN Internationaal startte in 2011 het failliet verklaarde Hovotrans BV door. Eigenaresse Martina Valke was de voormalig boekhoudster van Hovotrans.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,384
Diesel2,088

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats