Transport Online - New DAF XF 460 voor De Boer Internationaal Transport

New DAF XF 460 voor De Boer Internationaal Transport

New DAF XF 460 voor De Boer Internationaal Transport
24-01-2018 13:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MENALDUM - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze nieuwe DAF XF 460 Super Space Cab aan Pieter Harrie de Jong welke chartert voor De Boer Internationaal Transport in Menaldum.

De opvallend mooie rood met witte DAF XF 460 Super Space Cab is qua uiterlijk ook echt Pure Excellence. Deze DAF is echt een waar visitekaartje, en voor de chauffeur echt een feest om mee te kunnen werken. Vooral door de vele opties welke op deze vrachtwagen zijn toegepast.

Dit zijn onder andere: luxe stoelen en dashboard, stand airco, en natuurlijk de prachtig en functionele koelkast. De DAF XF 460 Super Space Cab is gespoten in de bedrijfskleuren van De Boer Internationaal Transport. Opvallend, maar echt mooi van kleur, waardoor deze DAF XF 460 een toegevoegde waarde heeft aan het internationale transport.

De Boer Internationaal Transport & Warehousing verzorgt al jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 20-tal vrachtwagens met enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen, in Nederland en in geheel Europa.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions