Transport Online - CTS GROUP breidt wagenpark uit

CTS GROUP breidt wagenpark uit

CTS GROUP breidt wagenpark uit
23-01-2018 16:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUW-VENNEP -  CTS GROUP nam recentelijk twee gloednieuwe DAF CF trekkers, twee DAF motorwagens, twee Renault trekkers, twee Renault bakbussen en vijf opleggers op in haar vloot.

De investering sluit volledig aan bij het beleid van CTS GROUP, waarbij de kwaliteit van de service en continuïteit van de organisatie een grote focus hebben. Hoewel de logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep in diverse distributienetwerken opereert, was er ook de grote behoefte het aantal eigen wagens uit te breiden.

“Het optimaliseren van onze dienstverlening heeft grote prioriteit. Met de uitbreiding van ons wagenpark kunnen wij de klant de service verlenen die van ons wordt verwacht. Zo zijn de motorwagens en bakbussen uitermate geschikt voor spoedzendingen en stadsleveringen”, aldus Iris de Jager, senior pr en marketingmedewerker bij CTS GROUP.

Naast het inspelen op de toenemende vraag in het aantal zendingen, zorgt de organisatie er ook voor dat ouder materieel tijdig kan worden vervangen. Als vanzelfsprekend is al het materiaal volledig uitgevoerd in de in de huisstijl van CTS GROUP.

Als kers op de taart worden de meeste vrachtwagens uitgerust met elektrische meelooppompwagens. Met de aanschaf van twintig elektrische pompwagens wil CTS GROUP de chauffeurs ontlasten en het laden en lossen makkelijker maken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions