Clicky


Politie op zoek naar dieseldieven

Politie op zoek naar dieseldieven [+foto]
22-01-2018 18:43 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

SCHEEMDA - De politie is via Facebook op zoek naar twee dieseldieven die 9 januari jongstleden honderden liters diesel hebben gestolen uit een vrachtwagen die geparkeerd stond op het bedrijventerrein in Scheemda.

De twee daders reden in een blauwe driedeurs VW Polo met een aanhanger met een zilvergrijze huif, zoals op de foto is te zien.

Terwijl op dinsdagmorgen 9 januari één van de mannen de omgeving in de gaten hield werd door de andere de inhoud van de tank van een op de Haven Noordzijde geparkeerde vrachtwagen overgepompt. Dat gebeurde tussen 08:00 uur en 08:20 uur. De daders lieten een enorm spoor diesel achter toen ze wegreden. Dat spoor was tot aan de Graaf Adolfbrug te zien.

De politie vraagt nu er mensen zijn die de auto en/of aanhanger herkennen om zo de daders te pakken en om verdere diefstal bij andere transporteurs te voorkomen.

U kunt contact met de politie opnemen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem blijven belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.