Clicky


Nieuwe MAN TGS 43.500 8x4 WS voor H. de Boer Muiderberg B.V.

Nieuwe MAN TGS 43.500 8x4 WS voor H. de Boer Muiderberg B.V.
18-01-2018 17:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BARNEVELD - H. de Boer Muiderberg B.V. uit ’s-Graveland heeft een door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld geleverde MAN TGS 43.500 8x4 wide spread (WS) aan hun wagenpark toegevoegd.

H. de Boer is een gerenommeerd aannemingsbedrijf voor grond-, weg- en waterbouw dat hun thuisbasis had in Muiden, maar door de herinrichting van de A1 nu is gevestigd in ’s-Graveland. De veelzijdige onderneming opereert vooral in regio Amsterdam en Het Gooi.

De diversiteit van machines en materiaal zorgt ervoor dat geen aanvraag voor hen teveel is. De MAN TGS 8x4 WS is dan ook een welkome toevoeging aan hun wagenpark. Deze MAN is door HSW uit Weesp voorzien van een kabelsysteem en een HMF-Z kraan, wat heeft geleid tot een zeer compact en wendbaar bouwvoertuig.

Het alom bekende en bewezen wide spread hydraulisch gestuurde en geveerde systeem, in combinatie met de 10-tons voorassen van MAN zorgt voor een GVW toename van 6 ton. De 500 pk Euro 6 motor in combinatie met de MAN Tipmatic Traxon automaat zorgt voor een zeer comfortabel en veilig voertuig, die tevens aan de laatste milieu eisen voldoet, iets dat voor deze onderneming van belang is.