Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur van ForFarmers komt om het leven door vallende tak

Vrachtwagenchauffeur van ForFarmers komt om het leven door vallende tak

Vrachtwagenchauffeur van ForFarmers komt om het leven door vallende tak
18-01-2018 16:50 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

OLST - [update 16:50 uur] Een 62-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zwolle is donderdag op de Wesenberg bij Raalte omgekomen nadat hij een dikke tak op zich kreeg.

Dit gebeurde toen de man uit zijn vrachtwagen stapte om een tak op de weg te verplaatsen. Vervolgens werd hij door een andere tak dodelijk geraakt, meldt de politie.

ForFarmers meldt dat ze verslagen zijn door het bericht dat een medewerker van hen omgekomen is als gevolg van de storm.

"De getroffen vrachtwagenchauffeur is met veiligheidsvest en stootcap uit zijn vrachtwagen gestapt om een tak weg te halen die op de weg lag. Juist op dat moment brak een andere tak af, die hem fataal heeft geraakt. De politie was snel ter plaatse en hulpdiensten hebben geprobeerd zijn leven te redden", laat ForFarmers weten. 

"Wij verliezen met dit noodlottige ongeval een zeer gewaardeerde collega die al bijna veertig jaar voor ForFarmers werkte. We willen ons medeleven betuigen aan zijn nabestaanden en directe collega's. Onze eerste aandacht gaat nu uit naar de opvang en ondersteuning van de direct betrokkenen, zowel familie en collega's, om dit tragische voorval te verwerken."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions