Clicky


Nieuwe Scania G320 4X2 voor Van Noort Bedrijven B.V. Waddinxveen

Nieuwe Scania G320 4X2 voor Van Noort Bedrijven B.V. Waddinxveen
18-01-2018 11:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Op vrijdag 12 januari is op de hoofdvestiging van Van Noort Bedrijven BV in Waddinxveen een nieuwe Scania afgeleverd voor de afdeling logistiek. Deze wagen wordt dagelijks ingezet voor het vervoeren en afleveren van complete keukens en kopieermachines.

Het voertuig is het eerste model van de NGS serie. Van Noort heeft bewust gewacht tot dat de G-serie leverbaar was. "Belangrijk voor ons werk is de lage instap en het ruime zicht op het overige verkeer. De wagen is bij Estepe voorzien van twee extra zitplaatsen in de cabine. Het tweede bed dat wordt gebruikt als rugleuning kan ook nog worden gebruikt als tweede bed. Voor het werk in de buurt kunnen we extra personeel meenemen, en op de lange afstand kan er met twee man worden geslapen in de cabine", aldus Fred van Noort.

Naast keukens en kopieermachines wordt de wagen ook ingezet bij de verhuisafdeling. De wissel laadbak kan worden vervangen voor zowel 20 en 25 ft opslagcontainers. Achter de wagen kan een aanhanger worden meegenomen en door de opbouw van een kogelkoppeling kan de verhuislift met dezelfde wagen worden vervoerd.

De laadbak die is opgebouwd door Zuidwijk Carrosserieën is voorzien van geïntegreerde laadbakverwarming wat een must is voor het transport van de kopieermachines en overige gevoelige apparatuur.

De opbouw is rondom gesloten door middel van RVS kisten en zijafscherming.