Nieuwe Scania G320 4X2 voor Van Noort Bedrijven B.V. Waddinxveen

Nieuwe Scania G320 4X2 voor Van Noort Bedrijven B.V. Waddinxveen
18-01-2018 11:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Op vrijdag 12 januari is op de hoofdvestiging van Van Noort Bedrijven BV in Waddinxveen een nieuwe Scania afgeleverd voor de afdeling logistiek. Deze wagen wordt dagelijks ingezet voor het vervoeren en afleveren van complete keukens en kopieermachines.

Het voertuig is het eerste model van de NGS serie. Van Noort heeft bewust gewacht tot dat de G-serie leverbaar was. "Belangrijk voor ons werk is de lage instap en het ruime zicht op het overige verkeer. De wagen is bij Estepe voorzien van twee extra zitplaatsen in de cabine. Het tweede bed dat wordt gebruikt als rugleuning kan ook nog worden gebruikt als tweede bed. Voor het werk in de buurt kunnen we extra personeel meenemen, en op de lange afstand kan er met twee man worden geslapen in de cabine", aldus Fred van Noort.

Naast keukens en kopieermachines wordt de wagen ook ingezet bij de verhuisafdeling. De wissel laadbak kan worden vervangen voor zowel 20 en 25 ft opslagcontainers. Achter de wagen kan een aanhanger worden meegenomen en door de opbouw van een kogelkoppeling kan de verhuislift met dezelfde wagen worden vervoerd.

De laadbak die is opgebouwd door Zuidwijk Carrosserieën is voorzien van geïntegreerde laadbakverwarming wat een must is voor het transport van de kopieermachines en overige gevoelige apparatuur.

De opbouw is rondom gesloten door middel van RVS kisten en zijafscherming.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden