Transport Online - Twee nieuwe MAN's voor familiebedrijf Van Harten

Twee nieuwe MAN's voor familiebedrijf Van Harten

Twee nieuwe MAN's voor familiebedrijf Van Harten
17-01-2018 11:43 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

EDE - Het in de regio bekende familiebedrijf Van Harten uit Ede heeft deze week twee stuks MAN TGS 50.500 / 10x8 WS aan het werk gezet.

Deze MAN trucks, die origineel af-fabriek als 8x8 chassis met star tandemstel aangeleverd worden, zijn bij Wierda Voertuig Techniek (WVT) omgebouwd naar een 10x8 wide spread (WS) chassis. WVT heeft bij deze doorgewinterde 8x8 een hydraulisch geveerde as bij geplaatst en het achteras tandemstel wide spread, hydraulisch geveerd en gestuurd gemaakt, zodat een technisch G.V.W. van 53 ton is ontstaan.

De voertuigen zijn door Roordink Bedrijfswagens B.V. in Veenendaal voorzien van klant specifieke opties zoals een camerasysteem, aslast-weegsysteem, overdrukcabine en diverse flits- en werklampen. Met 500 pk onder de cabine is voor de chauffeur een perfecte en veilige werkplek gecreëerd. Deze twee MAN trucks worden ingezet voor het transport van voornamelijk zand en grind en aanverwante werkzaamheden.

Met deze MAN trucks, voorzien van 500 pk Euro 6 motoren, heeft Van Harten ook een grote stap gezet op het gebied van duurzaamheid en CO2 reductie. Op zeer korte termijn worden er ook nog twee MAN 6x6 WS toegevoegd aan dit innoverende bedrijf in Midden-Nederland, die ook door Roordink Bedrijfswagens geleverd zullen worden.



NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions