Transport Online - Dood gevonden vrachtwagenchauffeur door geweld om het leven gebracht

Dood gevonden vrachtwagenchauffeur door geweld om het leven gebracht

Dood gevonden vrachtwagenchauffeur door geweld om het leven gebracht
17-01-2018 11:19 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

HOMBURG - De 41-jarige Oekraïense vrachtwagenchauffeur die maandagavond dood gevonden werd in zijn cabine blijkt te zijn omgekomen door een geweldsmisdrijf. Dat blijkt uit de autopsie die dinsdag is uitgevoerd.

Toen de vrachtwagenchauffeur maandag niet verscheen op een afspraak in Homburg traceerde zijn Poolse werkgever hem via GPS. Hij stond op een parkeerplaats in Homburg langs de A6. Omdat de chauffeur niet reageerde op telefoontjes van zijn werkgever reed een collega van hem naar de parkeerplaats toe. De collega vond de chauffeur in zijn cabine in een plas bloed.

Omdat de Oekraïner hoofdletsel had werd een autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak vast te stellen. De conclusie luidt: "Een ferme klap op het achterhoofd", aldus de politie.

Informatie over daders of motieven is op dit moment nog nie beschikbaar, zegt de politie.

De chauffeur blijkt na eerste bevindingen al vanaf zaterdagochtend 6:42 uur op deze plek te hebben gestaan. Hij was onderweg in een rode MAN met een Pools kenteken en een eveneens rode Krone trailer met de tekst SAS TRANS erop.

De politie is op zoek naar getuigen die het weekend iets gezien hebben in de buurt van de parkjeerplaats om contact op te nemen. Dat kan door te bellen met: +44 (0681) 9 62 21 33.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions