Transport Online - Vijfde GINAF Truck voor De Waard Sneek

Vijfde GINAF Truck voor De Waard Sneek

Vijfde GINAF Truck voor De Waard Sneek
15-01-2018 19:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SNEEK - Vandaag, maandag 15 januari, mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van de zesde truck in 2018. Dit keer een GINAF truck. De sleutels werden overhandigd aan de Waard Transport & Overslag in Sneek.

Deze vijfde GINAF-truck, de GINAF 4345 X6 TSV is uitgevoerd met HYVA-containerinstallatie en een PALFINGER-autolaadkraan. Hierdoor is de vrachtauto uiterst multifunctioneel inzetbaar! Tevens is de GINAF-truck voorzien van een vangmuilkoppeling, zodat de nieuwe dieplader ook kan worden meegenomen.

DE GINAF 4345 X6 TSV is uitgevoerd met een 510 MX-13 PACCAR-motor. Met 510 pk in combinatie met de ZF As-Tronic 16 versnellingsbak met speciale GINAF Offroad software. De chauffeur van De Waard krijgt hiermee nu de mogelijkheid te kiezen tussen een weg- en een terreinstand. De versnellingsbak kan daarmee in beide omstandigheden nu optimaal en zonder concessies zijn werk doen.

De 4345 X6 TSV is een 8×6 aangedreven voertuig, waarvan de tweede as hefbaar is. Hiermee kan het voertuig zowel in het zand-asfalt werk ingezet worden. Met zijn 44,5 ton GVW kan het voertuig ruim 20 ton aan lading verzetten.

De Waard heeft vestigingen in Sneek, Meppel en Zeewolde, en is actief op het gebied van grond- weg- en waterbouw en transport & overslag. Het bedrijf heeft een eigen vloot van 15 voertuigen. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid machinepark van 50 grondverzetmachines, uiteenlopend van minigravers tot 60 tons rupskranen, zware shovels en knikdumpers.

De Waard heeft, met de GINAF 4345 X6 TSV een zeer mooie truck in handen. Welke breed inzetbaar is op elk type ondergrond.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions