Clicky


Agenten gewond na frontale aanrijding op A1

Agenten gewond na frontale aanrijding op A1
13-01-2018 10:17 | Binnenland | auteur ANP

DELDEN - Twee agenten zijn zaterdagochtend lichtgewond geraakt nadat spookrijdende verdachten van een inbraak frontaal in botsing kwamen met een politiewagen. Twee mannen die daarvoor een inbraak zouden hebben gepleegd in Delden, reden tegen het verkeer in op de A1 bij Deventer toen ze met de auto van de politie in botsing kwamen. De verdachten zijn behoorlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht, de agenten hadden nekklachten.

De politie ging zaterdagochtend vroeg af op een melding van een inbraak in een supermarkt in Delden. De twee verdachten hadden het volgens de politie waarschijnlijk voorzien op de sigaretten, maar werden gehinderd door het inbraakalarm. De mannen gingen er in de auto vandoor toen agenten ze probeerden aan te houden. Daarna volgde een achtervolging van een uur door de regio Gelderland. Met acht politievoertuigen werd geprobeerd de verdachten aan te houden. Toen de mannen in de verkeerde richting de A1 opreden kwamen ze in botsing met een politieauto.

In Borne was vrijdag ook een inbraak in een supermarkt, waar sigaretten zijn meegenomen. De politie onderzoekt of het om dezelfde verdachten gaat. De A1 richting Enschede/Hengelo was vanwege onderzoek enige tijd afgesloten. Iets voor 9.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions