Clicky


Nijhof-Wassink en DBT Bulkvervoer bundelen logistieke krachten in België

Nijhof-Wassink en DBT Bulkvervoer bundelen logistieke krachten in België
12-01-2018 16:08 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

NIEUWMOER(B) - Vanaf 2 januari zijn DBT Bulkvervoer uit Nieuwmoer (België) en de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink een intensieve samenwerking gestart voor het transport van veevoeders.

"Onze divisie Feed Logistics wil verder uitbreiden in de Benelux landen zonder dat het ten koste gaat van onze klantgerichtheid. Door deze strategische samenwerking met DBT Bulkvervoer breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en kennis van de lokale markt verder uit. Samen met onze strategische partners kunnen we hierdoor nog sneller en flexibeler leveren", aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

DBT Bulkvervoer is een gerenommeerd transportbedrijf en verzorgt transporten voor de agrarische sector in België, Luxemburg en Frankrijk. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen.

“Nijhof-Wassink past zeer goed bij onze werkwijze en visie hoe wij met klanten willen omgaan. Beide bedrijven willen aan hun klanten de beste service leveren”, aldus Herman Delcroix, directeur van DBT Bulkvervoer.