MVB Koerier neemt Charge Courier over

MVB Koerier neemt Charge Courier over
12-01-2018 12:00 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

DE MEERN - Per 1 januari 2018 heeft MVB Koerier BV collega koerier Charge Courier BV overgenomen. Door een bundeling van de krachten en een synergie in werkzaamheden kan MVB Koerier haar positie in de markt verbeteren.

Eigenaar Marco van Buren: “Ik was meteen geïnteresseerd toen ik van de mogelijkheid hoorde. Het klantenbestand van Charge Courier is een mooie aanvulling op mijn eigen werkzaamheden en deze manier van groeien en het uitbouwen van MVB Koerier voelt goed.”

Voor Arie Hoffland, eigenaar van Charge Courier was er een andere motivatie: “Ik ben nu 65 jaar, het werd tijd om het stokje door te geven. Ik ken Marco al jaren en dacht meteen aan hem. Zo weet ik zeker dat mijn klanten en chauffeurs goed terechtkomen.”

Op termijn zal de naam Charge Courier overgaan in MVB Koerier en zal de naam Charge langzaam naar de achtergrond verdwijnen. Dit geldt niet voor Arie Hoffland: hij zal nog zeker drie jaar verbonden blijven aan MVB Koerier om de overgang soepel te laten verlopen en de klanten te begeleiden. De strategie van Marco en Arie: een geleidelijke overgang voor de klanten en een gestage groei van MVB Koerier.Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier