Clicky


Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV neemt Bouwmeester Tilburg over

Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV neemt Bouwmeester Tilburg over
11-01-2018 10:33 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

GRONINGEN/TILBURG - Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV heeft per 1 januari 2018 de groothandelsactiviteiten van Bouwmeester te Tilburg overgenomen. Bouwmeester is een groothandel in truck- en traileronderdelen met haar focus op de regio Brabant.

“Het past goed in onze groeistrategie” aldus Ronald Bulthuis (directeur), “Tilburg is qua locatie ideaal om onze landelijke dekking nog fijnmaziger te maken. Tevens is er natuurlijk een goede basis aanwezig om vanuit Tilburg verder te kunnen groeien in Brabant.”

“De overname zorgt voor continuïteit voor zowel de klanten als het personeel van Bouwmeester. Voor klanten wordt het zelfs allemaal makkelijker. Bulthuis BV heeft een eigen webshop waarop klanten kunnen inloggen. Via deze weg kunnen eenvoudig bestellingen worden geplaatst. Daarnaast zal Bulthuis de voorraad in Tilburg fors gaan uitbreiden zodat er een nog betere service aan de klanten kan worden verleend.” aldus Morena de Rooij directeur Bouwmeester Automaterialen BV.

Met de overname gaan vijf werknemers over naar Bulthuis Tilburg, zoals de vestiging per 1 januari heet.

Met deze overname en de verwachte groei zal de omzet van Bulthuis in 2018 uitkomen op 38 miljoen. Het aantal vestigingen is hierdoor gegroeid naar zeven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions