Transport Online - Frenk Snoeck benoemd tot General Manager Heavy Lift Centre Broekman Project Services

Frenk Snoeck benoemd tot General Manager Heavy Lift Centre Broekman Project Services

Frenk Snoeck benoemd tot General Manager Heavy Lift Centre Broekman Project Services
10-01-2018 13:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Per 1 januari 2018 is Frenk Snoeck de functie van General Manager gaan vervullen op de eigen terminal van Broekman Logistics: Broekman Project Services. Voorheen is Frenk Snoeck werkzaam geweest als Branch Manager Forwarding binnen Broekman Logistics. Met deze stap binnen het bedrijf zal hij de functie overnemen van Jos Masselink, die per 1 januari 2018 met pensioen is gegaan.

Volgens Rik Pek, managing director van Breakbulk Terminals zal de expertise van Frenk helpen in de verwezenlijking van de doelstelling van Broekman Project Services; “We zijn erg blij met Frenk als nieuwe General Manager voor onze terminal op de Heijplaat. We hebben het volste vertrouwen dat zijn brede netwerk en ervaring in breakbulk en logistieke dienstverlening ons zal helpen om onze ambitie in project cargo service te realiseren.”

Broekman Project Services is een van de terminals van Broekman Logistics in Nederland en focust zich op gespecialiseerde Heavy Lift projecten en faciliteert daarbij in de overslag, assemblage en opslag van complexe en/of zware lading. De opslagmogelijkheden op onze locatie Rotterdam, Heijplaat, bestaan uit diverse opslagmogelijkheden, zowel overdekt (20.000 m² met een liftcapaciteit tot 700 ton) en buiten (40.000 m²)

Om onze partners en klanten compleet te ontzorgen bieden wij naast de bovenstaande diensten ook de totaaloplossing voor al het containertransport van en naar onze terminal. Voor services zoals het stuffen, strippen van containers en het verpakken van kleinere projectladingen kunt u ook bij Broekman Project Services terecht.

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,669
Diesel1,281

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions