Transport Online - Nieuwe sorteercentra voor PostNL in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo

Nieuwe sorteercentra voor PostNL in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo

Nieuwe sorteercentra voor PostNL in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo
02-01-2018 13:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

APELDOORN/AMSTERDAM - Aan de Stegge Twello realiseert voor PostNL een nieuw pakketten sorteercentrum in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo. De bouw van het pakketten sorteercentrum voor PostNL aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn is al begonnen.

In maart 2018 volgt de bouw van een sorteercentrum aan de Holterbergerweg in Amsterdam. Het bouwbedrijf streeft voor beide vestigingen naar een BREEAM Outstanding-certificering dankzij duurzaam materiaalgebruik, gebruik van ledverlichting, zonnepanelen en gasloos te bouwen.

Het betreft de negende en tiende vestiging die Aan de Stegge Twello voor PostNL realiseert. Het pakketten sorteercentrum in Apeldoorn omvat 485 m2 kantoor en 6.158 m2 sorteer- en distributieruimte. Het sorteercentrum in Apeldoorn wordt in de zomer van 2018 in gebruik genomen.

De locatie in Amsterdam omvat 485 m2 kantoor en 5.785 m2 sorteer- en distributieruimte. De oplevering is gepland in het derde kwartaal van 2018. Aan de Stegge Twello en PostNL hebben ook een overeenkomst getekend voor de realisatie van een pakketten sorteercentrum aan de Popeweg in Venlo. Deze bouw zal starten in januari en de oplevering staat ook gepland in het derde kwartaal van 2018.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions