Clicky


Vrachtwagenchauffeur in België door groep jongeren in elkaar geslagen

Vrachtwagenchauffeur in België door groep jongeren in elkaar geslagen
28-12-2017 10:21 | België | auteur Redactie [FE]

SINT-JANS-MOLENBEEK - Zaterdag 23 december is in het Belgische Sint-Jans-Molenbeek een vrachtwagenchauffeur door een groepje van zo'n twintig jongeren in elkaar geslagen. Dat meldt de Belgische politie woensdag. Slechts één van de verdachten kon worden aangehouden.

Het is onduidelijk waarom de chauffeur werd aangevallen. De chauffeur reed zaterdagavond rond 22:20 uur over een kruispunt toen er plotseling een voetganger opdook. Hoewel de vrachtwagenchauffeur groen licht had bleef de voetganger staan. De chauffeur moest hard remmen om een aanrijdin gmet de voetganger te voorkomen.

De voetganger stapte direct op de vrachtwagen af, opende de deur en begon de vrachtwagenchauffeur uit te schelden. Vervolgens trok hij de chauffeur uit zin cabine en begon hem in elkaar te slaan. Daarbij kreeg hij hulp van zo'n twintig andere jongeren.

Uiteindelijk kon de chauffeur zichzelf bevrijden en is hij weggerend. De jongeren volgenden hem in eerste instantie tot er een politieauto opdook en de jongeren de benen namen.

De chauffeur kon de hoofdverdachte aanwijzen en deze kon aangehouden worden, melden diverse Belgische media.