550 vrachtwagens nodig voor opbouw Coolste baan van Nederland

550 vrachtwagens nodig voor opbouw Coolste baan van Nederland [+video]
27-12-2017 14:07 | Transport | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Honderden vrachtwagens rijden sinds woensdagochtend door hartje Amsterdam richting het Olympisch stadion. Hier is men vanochtend begonnen met de opbouw van de Coolste baan van Nederland waar in maart het WK allround gehouden zal worden.

Rintje Ritsma, oud-schaatser en directeur van de Coolste baan van Nederland was woensdagochtend aanwezig bij de start van de opbouw.

De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen en ligt van 18 januari t/m 28 februari in het Olympisch Stadion. Het spectaculaire slotstuk van De Coolste Baan van Nederland is de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart.

IDe Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 organiseerden zij de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als eindtoernooi. Ditmaal is de ISU WK Allround het spectaculaire slotakkoord van De Coolste Baan van Nederland. “Een droom die uit komt”, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,453

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden