Trucksign: een vrachtwagen in eigen stijl

Trucksign: een vrachtwagen in eigen stijl
27-12-2017 13:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WOERDEN - Een vrachtwagen in eigen stijl; de wens van veel ondernemers en chauffeurs, maar vaak niet mogelijk door de hoge kosten van het spuiten of de special paint. Zeker bij wagenparkbeheer zijn de kosten van terugspuiten in kleur of speciale wensen moeilijk bespreekbaar, immers zij moeten zorgen voor een zo laag mogelijke kilometerprijs.

Is er dan niks mogelijk buiten de bekende mogelijkheden, jazeker wel. Trucksign biedt een alternatief in folie, of beter bekend met stickers.

Een standaard cabine kan op deze manier een geheel eigen “Look & Feel” krijgen, zonder dat de kosten enorm oplopen door hem in de huisstijl van het bedrijf te spuiten en vaak ook met de mogelijkheid om er een special editon van te maken.

Na de gebruiksjaren kan de folie verwijderd worden, is de lak in een topstaat en zal de inruilwaarde dus bijzonder gunstig uitpakken.

"Inmiddels hebben wij al vele trucks en bedrijfswagens mogen voorzien van een nieuwe identiteit op deze manier van belettering. Onder meer de demo trucks van IVECO en de rally trucks van Petronas Team de Rooy Iveco. Onlangs hebben we voor IVECO NLS de nieuwe Stralis NP uitgevoerd in de speciale "Wolf Edition"", aldus Daan Tennekes van Goedsign Reclame, waar Trucksign onderdeel van is.

Meer informatie over Trucksign vindt u hier.

Dit is een gesponsord artikel

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier