Dode en gewonden door ongeluk op N312 bij Barchem

Dode en gewonden door ongeluk op N312 bij Barchem
26-12-2017 19:14 | Ongevallen | auteur ANP

BARCHEM - [update 23:30] Dinsdagmiddag rond 16.50 uur vond op de Ruurloseweg (N312) onder Barchem een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een vrouw kwam om het leven en twee personen raakten gewond.

In beide auto's zaten twee personen. Toen de hulpdiensten arriveerden werden de slachtoffers al geholpen door omstanders. Ambulancepersoneel en traumateam verleenden ter plekke medische zorg. Voor een 71-jarige vrouw uit Ruurlo mocht hulp niet meer baten, zij overleed ter plekke aan haar verwondingen, meldt de politie.

De bestuurder van de auto waarin zij zat, van 72 jaar uit Ruurlo, is met vermoedelijk een gebroken been overgebracht naar een ziekenhuis in Winterswijk. Een 22-jarige bijrijdster uit Barchem in de andere auto is gewond aan haar hoofd naar een ziekenhuis in Enschede vervoerd. De bestuurder van die auto, een 26-jarige inwoner van Ruurlo, is nagekeken in de ambulance.

Specialisten van Verkeersongevallenanalyse (VOA) kwamen naar de ongevalslocatie voor technisch sporenonderzoek.

Zover nu bekend is de 26-jarige man vermoedelijk op de andere weghelft terecht gekomen. De 72-jarige kon niet meer uitwijken waarop een frontale aanrijding ontstond.

Agenten hebben de 26-jarige als verdachte gehoord. Het onderzoek naar de toedracht is nog gaande.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden