Clicky

 
Transport Online - 'Lichaam Ivana Smit zaterdag naar Nederland'

'Lichaam Ivana Smit zaterdag naar Nederland'

'Lichaam Ivana Smit zaterdag naar Nederland'
22-12-2017 13:52 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Het lichaam van het overleden model Ivana Smit komt hoogstwaarschijnlijk morgen vanuit Maleisië aan in Nederland. Dat zegt advocaat Sébas Diekstra namens de familie. Als het lichaam aankomt, kan direct de autopsie beginnen.

Smit overleed op 7 december na een val van een balkon in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Zij was die nacht op bezoek bij een Amerikaans echtpaar. Haar dood is omgeven met vragen. Volgens Diekstra zijn de omstandigheden "uiterst verdacht" en is de exacte toedracht van het overlijden nog onduidelijk. Forensisch patholoog Frank van de Goot gaat het lichaam in Nederland onderzoeken.

Het scannen van het lichaam en afnemen van materiaal gebeurt binnen een dag. Volgens Van de Goot duurt het echter zeker tot na de jaarwisseling voordat hij conclusies kan trekken.

De nabestaanden van het negentienjarig model zijn "verheugd" dat haar lichaam nu snel naar Nederland komt. ,,Maar ze willen ook niet te vroeg juichen want het is niet bekend in welke toestand het lichaam zal zijn", aldus hun advocaat.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats