Eerst 69 nieuwe DAF XF-trekkers afgeleverd bij Jost group

Eerst 69 nieuwe DAF XF-trekkers afgeleverd bij Jost group
22-12-2017 10:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ANTWERPEN - De Europese logistiekonderneming Jost Group kreeg woensdag de sleutels overhandigd van het eerste DAF New XF 480-voertuig. In de loop van deze en de volgende twee maanden volgen de 68 andere voertuigen.

“JostGroup vroeg een hele korte leveringstijd zodat ze de nieuwe voertuigen zo snel mogelijk in gebruik kunnen nemen”, aldus Key Accountmanager Koen Van Braeken van DAF Trucks Belux. Met deze bestelling continueert Jost Group zijn jarenlange vertrouwen in DAF.

Jost Group, dat volgend jaar zijn 60e verjaardag viert, is een belangrijke Europese speler die geïntegreerde transport- en logistieke diensten verzorgt. Hiervoor heeft de groep een indrukwekkend netwerk uitgebouwd via organische groei, maar vooral door strategische overnames. Dit jaar alleen al integreerde de groep de distributie-, stukgoed- en expresdiensten van de firma Nadin, de luchtvrachtactiviteiten van het Nederlandse Kuijpers Cargo Service (KCS) en eerder deze maand de groep Charlier.

Jost Group telt 3.000 medewerkers, verspreid over elf landen in Europa op 40 locaties.

Dhr Julien Debock, Manager of Debock, Lid van Jost Group, die de sleutels krijgt van Dhr Bart Bosmans, General Manager van DAF Trucks Belgium

“Jost Group heeft verschillende uitvoeringen van de New XF 480 met Space Cabs besteld”, licht Key Accountmanager Koen Van Braeken van DAF Trucks Belux, toe. “Het gaat hierbij zowel om de standaarduitvoering, als grootvolumevoertuigen en ADR-wagens, allemaal 4x2 trekkers.”

De New XF’s die binnenkort met de kleuren van de Jost Group zullen rijden, kregen vorige maand de meest prestigieuze prijs uit de vrachtwagenindustrie: ‘International Truck of the Year 2018’, voornamelijk omwille van hun lager brandstofverbruik en CO2-vermindering (7 procent), hun extra laadvermogen (100 kg) en hun maximale beschikbaarheid (onderhoudsintervallen tot 200.000 km).

De voertuigen zullen ingezet worden in de vestigingen van de Jost Group in Antwerpen en Herstal.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden