UPS bestelt 125 elektrische Tesla vrachtwagens

UPS bestelt 125 elektrische Tesla vrachtwagens
21-12-2017 09:54 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

ATLANTA - UPS, dat een van de grootste commerciële vrachtwagenvloten ter wereld beheert, heeft aangekondigd dat het een bestelling heeft geplaatst voor 125 van de nieuwe volledig elektrische vrachtwagens van Tesla. De nieuwe vrachtwagens zullen toegevoegd worden aan UPS's uitgebreide wagenpark met alternatieve brandstof en geavanceerde technologie, bestaande uit vrachtwagens en trekkers aangedreven door elektriciteit, aardgas, propaan en andere niet-traditionele brandstoffen.

"Al meer dan een eeuw voert UPS de industrie aan bij het testen en implementeren van nieuwe technologieën voor efficiëntere wagenparkactiviteiten. We kijken er naar uit onze toewijding aan vlootuitmuntendheid verder uit te breiden met Tesla", aldus Juan Perez, hoofd informatie- en ingenieursofficier. "Deze baanbrekende elektrische vrachtwagens staan ​​klaar om een ​​nieuw tijdperk in te luiden: verbeterde veiligheid, minder impact op het milieu en lagere onderhoudskosten."

UPS werkt vaak samen met leveranciers van opkomende voertuigtechnologieën om hen te helpen oplossingen te ontwikkelen die klaar zijn voor strenge UPS-use-cases.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier