DFDS vrachtterminals bieden app voor chauffeurs

DFDS vrachtterminals bieden app voor chauffeurs
20-12-2017 11:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VLAARDINGEN - DFDS exploiteert vrachtschepen tussen vrachtterminals in heel Europa waarbij altijd een chauffeur nodig is om trucks en trailers van en naar de terminals te brengen.

"Daarom hebben we besloten een app te ontwikkelen die het leven van chauffeurs makkelijker zal maken. Met deze app kan de bestuurder zien of een trailer gereed is om te worden opgehaald wanneer het schip aankomt of vertrekt, of wanneer het is vertraagd. De chauffeur kan ook controleren of er een boeking voor de trailer is en kan via de app hulp krijgen om de juiste terminal te vinden", aldus Ralph Bosveld, Operations Director DFDS van de terminal Vlaardingen, Rotterdam.

"Dit houdt in dat de chauffeur zijn dag en werk beter kan plannen. Het stelt hem ook in staat zijn tijd beter te benutten, onder meer door een verkorte wachttijd. Dit is een stap in de richting van digitalisering van onze diensten, dat op volle snelheid zal worden voortgezet. Het doel is om onze diensten voortdurend te verbeteren om het de chauffeurs gemakkelijker te maken en efficiënter te werken voor onze klanten", zegt Ralph Bosveld.

DFDS is de eerste in de branche die een vrachtterminal-app ontwikkelt en aanbiedt voor chauffeurs. De app DFDS Freight Terminals kan worden gedownload in de App Store en Google Play Store.

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier