Transport Online - Deze week opnieuw meerdere transportbedrijven failliet verklaard

Deze week opnieuw meerdere transportbedrijven failliet verklaard

Deze week opnieuw meerdere transportbedrijven failliet verklaard
20-12-2017 11:38 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

DE WESTEREEN - Zo vlak voor kerst en op de drempel van 2017 zijn dinsdag 19 december opnieuw een aantal transportbedrijven failliet verklaard. Een week geleden werden ook al twee transportbedrijven failliet verklaard.

Voor de rechtbank van Overijssel werd Transportbedrijf Gebr. Dekker BV, handelend onder de naam Dekker Transport Vroomshoop, failliet verklaard. Ook de holding van dit transportbedrijf werd failliet verklaard. Curator mr. Poelenije was niet in de gelegenheid om een toelichting te geven op het faillissement.

Volgens de Kamer van Koophandel werken er rond de zes werknemers bij het bedrijf dat vooral actief is in transport naar Benelux, Duitsland en Denemarken.

Voor de rechtbank van Rotterdam werd DB Transporten BV uit Ridderkerk failliet verklaard. Bij dit transport- en koeriersbedrijf werken volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel circa vier werknemers. DB Transporten is vooral actief in nationaal en internationaal transport, sneltransport en weekendtransport. 

Tot slot werd voor de rechtbank van Limburg Eurocargo BV uit Bergen failliet verklaard. Volgens de Kamer van Koophandel werkt hier slechts één persoon.

Van alle bedrijven is op dit moment niet bekend wat de reden is voor het faillissement en of de bedrijven een doorstart zullen maken.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions