Peter R. de Vries opent advocatenkantoor

Peter R. de Vries opent advocatenkantoor
20-12-2017 09:49 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is in Amsterdam een eigen advocatenkantoor begonnen. Het kantoor De Vries & Kasem bestaat uit zeven juristen, onder wie De Vries' zoon Royce. De Vries zelf, geen advocaat of jurist, bekleedt de positie van directeur, zo heeft hij zelf via Twitter meegedeeld.

Als reden voor de nieuwe stap in zijn carrière geeft hij: "Ik ontvang dagelijks een groot aantal hulpverzoeken en noodkreten van slachtoffers, nabestaanden, verdachten etcetera. In veel van die zaken is een advocaat onontbeerlijk. Als directeur van De Vries & Kasem kan ik deze mensen beter bedienen. Met name op het gebied van internetcriminaliteit staan slachtoffers vaak in de kou."

De misdaadverslaggever benadrukt dat hij niet zal optreden in procedures en dat hij zich alleen op uitdrukkelijk verzoek van cliënten met hun zaak zal bemoeien "als het gaat om onderzoek, advies, een second opinion of mediakwesties".

Het kantoor, dat is gevestigd vlakbij de Johan Cruijff Arena, gaat zich bezighouden met de vakgebieden cybercrime, mediarecht, sportrecht, ondernemingsrecht en strafrecht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden