Bob Beentjes stapt uit familiebedrijf Beentjes Transport

Bob Beentjes stapt uit familiebedrijf Beentjes Transport
19-12-2017 17:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAARLEM - Bob Beentjes, mededirecteur van Beentjes Transport B.V. en Beentjes Vervoercentrum B.V., stopt medio december 2017 met zijn werkzaamheden. Hij legt zijn functie als directeur neer en gaat zijn leven een andere invulling geven. Zijn broer Ger Beentjes en zijn nichten José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes gaan met zijn drieën verder.

Na bijna 40 jaar werken, eerst als werknemer en sinds 1996 mede-eigenaar, vindt Bob (53) het mooi geweest. Zijn grote passie was altijd het Engeland gedeelte (Beentjes Transport Haarlem B.V.) van het bedrijf. Maar sinds deze tak in 2013 verkocht is aan Schavemaker Logistics B.V., heeft hij nu toch besloten om zijn andere passie, het keeperstraining geven, meer invulling te geven. Vorig jaar was Bob keeperstrainer bij Telstar, inmiddels is hij overgestapt naar VV Alkmaar.

De aandelen van Bob zijn overgenomen door Ger die primair verantwoordelijk blijft voor de vestiging in Haarlem (Beentjes Vervoercentrum B.V.) en door de zussen José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes die primair verantwoordelijk zijn voor de vestiging in Heerhugowaard.

Beentjes Transport B.V. en Beentjes Vervoercentrum B.V. zijn lid van Teamtrans. Dit netwerk bestaat uit tien vervoerders, die samen zorgen voor een 24-uurs distributie binnen Nederland. Het eigen wagenpark bestaat uit circa vijftig trekkende eenheden.

Beentjes Transport Beheer B.V. is bij de transactie begeleid door Pot Jonker Advocaten N.V. en Smith Boeser van Grafhorst Notarissen.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier