ICTS Group breidt haar internationale klantenbestand verder uit met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo

ICTS Group breidt haar internationale klantenbestand verder uit met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo

ROTTERDAM - De ICTS Group biedt trailerverhuur en diverse onderhouds- en field services aan om klanten een reeks aan fleetmanagement oplossingen te bieden. Recentelijk zijn er nieuwe Internationale partnerschappen aangegaan met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo.

De ICTS Group heeft onlangs vijftig lichtgewicht 45 ft. chassis aan CLdN CARGO geleverd. CLdN CARGO is een van de grootste logistieke dienstverleners die op maat gemaakte ‘kort overzeese’ oplossingen biedt met containers en trailers, als onderdeel van de CLdN Group gespecialiseerd in bulkvervoer, roll-on roll-off en deur-tot-deur logistiek.

De ICTS Group heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten voor onderhoud, reparatie en andere diensten met Waberer's International Nyrt en Link Sp. Z o.o. met betrekking tot hun rollend materieel. Het partnerschap vloeide voort uit ICTS Groups’ Internationale focus op het leveren van diensten via haar verschillende werkplaatsen en grensoverschrijdende mobiele activiteiten.

Waberer’s is toonaangevend transporteur met in eigendom zijnde materieel voor Internationaal transport van volle trailerladingen in Europa en de marktleider in Hongarije op het gebied van binnenlands vrachtvervoer en complexe logistieke diensten. Link, de bekende Poolse groep, is onlangs overgenomen door Waberer's.

Het partnerschap met beide bedrijven ligt in lijn met de 'zero defect'-strategie van de ICTS Group waarmee het bedrijf zich richt op het vormen van een ‘spil’ in Europa op basis van haar verhuur- en full-service concepten.

De ICTS Group heeft een uitgebreide huurovereenkomst getekend met EKOL. De transactie die werd overeengekomen in de aanwezigheid van de heer Ahmet Musul, Voorzitter van EKOL, en de heer Jan Coene, President & CEO van de ICTS Group, betreft de huur van 125 Kässbohrer mega huckepack schuilzeiltrailers, onderverdeeld in 100 TIR verhuurtrailers voor lange termijn en 25 trailers voor korte termijn verhuur.

Als onderdeel van de huurovereenkomst zal de ICTS Group ook APK-keuringen en preventieve inspecties uitvoeren in de Internationale werkplaatsen van de ICTS Group in Zeebrugge in België en in Rotterdam, Nederland.

Zeebrugge is een zeer belangrijke locatie voor beide bedrijven. In Zeebrugge bevindt zich de grootste werkplaats van de ICTS Group, waar EKOL onlangs haar treinverbinding met Trieste in Italië heeft gevestigd.

Gezamenlijke synergiën worden versterkt door het feit dat de ICTS Group speciale toegangsvergunningen heeft tot gebieden met beperkte toegang voor controles en on-site reparaties.

EKOL, een geïntegreerd logistiek bedrijf dat is opgericht in 1990, levert Internationale transport, opslagmogelijkheden, binnenlandse distributie, International handel, douane en supply-chain management diensten aan in vijftien landen.

EKOL is een van Europa's grootste logistieke dienstverleners met een oppervlakte van 1.000.000 m² aan overdekte distributiecentra in Turkije, Duitsland, Italië, Griekenland, Frankrijk, Oekraïne, Bosnië-Herzegovina, Roemenië, Hongarije, Spanje, Polen, Tsjechië, Bulgarije, Iran en Slovenië, alsmede het mogelijk maken van intermodaal vervoer met behulp van EKOL’s zes Ro-Ro-schepen, 48 block-treinen per week en 5.500 voertuigen.


Resultaten Waberer’s stijgen boven verwachtingen uit

missing-image BUDAPEST - Het in Budapest gevestigde bedrijf Waberer’s International Nyrt., de Europese marktleider in vrachttransport, rapporteert vandaag de financiële resultaten over het vierde kwartaal van 2017. Waberer’s pr...

LINK kondigt fusie met Waberer's aan

missing-image BUDAPEST/WIAZOWNA - De Poolse logistiek dienstverlener LINK Sp. o.o. heeft aangekondigd dat zij gaat fuseren met het Hongaarse Waberer's. Volgens LINK kunnen beider bedrijven profieteren van de bundeling van de krachten doo...

A74 uren afgesloten na ongeval met twee vrachtwagens [+foto's]

missing-image VENLO - Bij een aanrijding op de A74 tussen twee vrachtwagens en een personenauto is zaterdagochtend een vrachtwagenchauffeur lichtgewond geraakt. De ravage was groot. De snelweg was enkele uren afgesloten in v...

Waberer's nu ook per spoor tussen Hongarije en Duitsland

missing-image BOEDAPEST/NEUSS - Waberer's wil inspelen op de veranderende behoefte van de klant en zet het vervoer van goederen per spoor in tussen Boedapest in Hongarije en Neuss in Duitsland. Met deze vorm van vervoer kan Waberer's...

Honderd nieuwe Kögel Mega Rail opleggers voor Waberer's [+video]

missing-image BURTENBACH - Waberer’s heeft na anderhalf decennium samenwerking met een bekende opleggerfabrikant beslist om nieuwe wegen in te slaan. Met een uitbreiding van het wagenpark en de bestelling van 100 Kögel Mega opleggers...

Transportrisico

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden
Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!