Clicky

 
Transport Online - Ongelukken zorgen voor lange files tijdens maandagochtendspits

Ongelukken zorgen voor lange files tijdens maandagochtendspits

Ongelukken zorgen voor lange files tijdens maandagochtendspits
18-12-2017 09:41 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LIJNDEN - Een aantal aanrijdingen verspreid over het land zorgden maandagochtend voor flink wat kilometers file meldt de Verkeersinformatiedienst.

Maandagochtend vroeg ging het mis op de A4 richting Antwerpen bij Hoogerheide met als gevolg tien kilometer file zowel op de A4 als op de aansluitende A58.

Op de A12 van Arnhem naar Utrecht gebeurde een aanrijding bij Driebergen, daar moesten twee rijstroken worden afgesloten en dat samen met een politieonderzoek naar de toedracht van de aanrijding zorgde voor 18 kilometer file al vanaf Veenendaal met ruim een uur vertraging. De rijbaan blijft nog tot 10:00 uur afgesloten.

In het noorden van het land gebeurde een aanrijding op de A28 bij Groningen-Zuid met vijf voertuigen, de rijbaan moest worden afgesloten en al het verkeer moest van de vluchtstrook gebruikmaken.

Ook een tweetal aanrijdingen in de regio Amsterdam zorgden voor veel vertraging en lange files. Op de A4 een aanrijding bij Sloten en op de A10 raakten voertuigen elkaar op knooppunt De Nieuwe Meer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions