Clicky


 


Tielbeke Logistiek sluit zich aan bij de Safety Deal

Tielbeke Logistiek sluit zich aan bij de Safety Deal
17-12-2017 20:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - Directeur Ernst Jan Dorgelo  heeft namens Tielbeke Logistiek zijn handtekening gezet onder de Safety Deal op het DC van retailer Kruidvat.

Eerder dit jaar, op 30 september, hebben retailer Kruidvat, transporteurs Peter Appel Transport, St van den Brink, Cornelissen Groep, Verzekeraar TVM en BRICKLOG op de Dag van Veiligheid in Nijkerk de Safety Deal: “Vertrouwen op Veiligheid” gelanceerd.

Het project heeft een duidelijk doel: “Creëer Vertrouwen op Veiligheid in de retail distributie door middel van gedragsverandering met alle betrokken partijen” Projectleider Marco Kranenbroek van adviesbureau BRICKLOG spreekt van een unieke samenwerking.

“De Safety Deal ‘Vertrouwen op Veiligheid’ is uniek in zijn soort. Het is de eerste keer dat er in de gehele keten met alle betrokken partijen op papier bindende afspraken zijn gemaakt die de gedragsverandering, als het gaat om écht kunnen vertrouwen op veiligheid, ook werkelijk borgen.

”Tielbeke is een belangrijke partner voor het Kruidvat en deze logistiek dienstverlener is  constant bezig om zijn dienstverlening te verbeteren. Ernst Jan Dorgelo: “Het is helaas nog steeds zo dat de transportsector niet bij iedereen een even goed imago heeft. Het wordt door velen ervaren als onveilig en een noodzakelijk kwaad. Werkelijkheid is dat er heel wat bedrijven en chauffeurs zijn die zich elke dag weer inzetten om het transport veilig en vlot te laten verlopen. Met deze Safety Deal willen we deze inzet steunen en borgen.”

Marcel Evers (DC Manager Kruidvat): “We hopen meer verladers en hun vervoerders te kunnen bewegen tot het tekenen van de Safety Deal. Dit initiatief moet zich als een olievlek gaan verspreiden. Dan pas maken we een échte vuist en komen we tot de nul verkeersdoden en schadevermindering die we ons tot doel hebben gesteld. Wat voor ons telt, is een veilig transport van onze goederen én een veilige omgeving waarin onze chauffeur hun werk doen.”

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats