Transport Online - Auto onder vrachtwagen op A1, twee gewonden [+foto]

Auto onder vrachtwagen op A1, twee gewonden

Auto onder vrachtwagen op A1, twee gewonden [+foto]
08-12-2017 09:31 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - Op de kruising van afrit 21 (Voorst) van de A1 met de N345 tussen Apeldoorn en Klarenbeek heeft vanochtend rond 7:55 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een auto.

De vrachtwagen kwam vanaf de A1 en wilde met een linksafslaande beweging de N345 opdraaien. Volgens de politie dacht de chauffeur dat al het verkeer afsloeg naar de oprit, maar één auto reed rechtdoor richting Klarenbeek. Een botsing was onvermijdelijk en de auto schoof voor meer dan de helft onder de trailer van de vrachtwagen.

Volgens de politie zijn de bestuurder en bijrijder wonder boven wonder op eigen kracht uit de auto gekomen. Ze zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Het kruispunt is volledig afgesloten geweest. Verkeer vanuit Apeldoorn kon alleen de A1 op, verkeer vanuit Klarenbeek alleen richting Apeldoorn en verkeer vanaf de A1 alleen richting Klarenbeek.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

De vrachtwagenchauffeur was niet onder invloed van alcohol en heeft met gepaste snelheid zijn vrachtwagen kunnen verplaatsen naar een rustige plek op het industrieterrein. De auto is door een berger onder de trailer vandaan getrokken en afgesleept. Onder de aanwezige hulpverleners werd de verwondering toen des te groter dat de bestuurder en bijrijder er zelf uit zijn gekomen.

Rond 09:00 uur was het kruispunt weer vrij.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions