"K" Line voor de tweede keer verkozen tot rederij van het jaar

07-12-2017 15:27 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Vandaag is in Rotterdam bekendgemaakt dat rederij “K” Line de evofenedex Container Liner Shipping Award heeft gewonnen. Het is de tweede keer in het zesjarig bestaan van de award dat “K” Line door Nederlandse ondernemers is gekozen tot best presterende rederij. In 2014 heeft “K” Line de Container Liner Shipping Award ook al in ontvangst mogen nemen.

Voor het bepalen van de winnaar van de award wordt aan ondernemers aan de hand van 26 criteria gevraagd welke rederij het afgelopen jaar de beste prestatie heeft geleverd. Daarbij gaven de ondernemers aan dat zaken als beschikbaarheid, betrouwbaarheid en nauwkeurig de belangrijkste criteria zijn voor de dienstverlening van rederijen. “K” Line scoorde het hoogst op deze criteria en mag zich dus ook dit jaar ‘rederij van het jaar’ noemen.

Volgens evofenedex valt op dat “K” Line ook de hoogste score heeft behaald op het gebied van digitalisering en uitwisseling van data. evofenedex ziet hierin het bewijs dat door middel van investeringen in uitwisseling van data er ook een betere prestaties kunnen worden geleverd. Digitale uitwisseling van data tussen partijen in de keten zorgt voor minder fouten in administratieve procedures waardoor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid toeneemt.

Fer Penders, Managing Director “K” Line: ‘Wij zijn dankbaar voor deze erkenning. Het is voor de tweede maal de kroon op de prestaties van het voltallige “K” Line team en onze IT-mensen in het bijzonder.’

evofenedex hoopt dat de ontwikkelingen op gebied van digitalisering door “K” Line en andere rederijen verder worden doorgezet om de dienstverlening richting ondernemers te verhogen.

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier