Clicky


Nog geen spoor van vermiste Remon Bruinsma uit De Westereen

Nog geen spoor van vermiste Remon Bruinsma uit De Westereen
05-12-2017 10:50 | Binnenland | auteur ANP | Redactie Transport Online

LEEUWARDEN - De zoektocht naar de vermiste Remon Bruinsma is dinsdag in Leeuwarden hervat. Behalve de politie zijn ook vrienden, familie en bekenden in de binnenstad aan het zoeken. De achttienjarige Remon Bruinsma uit De Westereen (Zwaagwesteinde, red) is na een stapavond in de nacht van donderdag op vrijdag niet teruggekomen.

In de afgelopen dagen heeft een helikopter boven en buiten Leeuwarden gezocht. Ook zijn camerabeelden bekeken voor aanwijzingen. De politie heeft met speurhonden de Friese hoofdstad uitgekamd, ook dat zonder enig resultaat.

In de binnenstad van Leeuwarden zijn veel grachten waardoor het volgens de politie aannemelijk is dat hij daarin terecht is gekomen. De zoektocht richt zich dinsdag dan ook vooral op de grachten, waar sinds zaterdag met boten wordt gezocht.

De enige aanwijzing die de politie heeft is Remons telefoon, die op straat bij een winkel in de binnenstad is gevonden.

Remon is 1.85m lang en heeft een slank postuur. Hij draagt zijn haar kort opgeschoren aan de zijkant en bovenop wat langer met een staartje. Hij heeft blond haar. Vermoedelijk draagt hij een boerenzakdoek als bandana. Hij draagt een fel geel t-shirt met een afbeelding waarop een pop staat, een spijkerbroek en een bruine jas.

De politie roept mensen die Remon gezien hebben na donderdag 02:00 uur op contact op te nemen via nummer 0900 8844