Clicky

 New DAF CF 410 Space Cab voor Rentex Floron

New DAF CF 410 Space Cab voor Rentex Floron
05-12-2017 09:34 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Bedrijfswagen Service Friesland mocht maandag een prachtige New DAF CF 410 Space Cab afleveren aan Rentex Floron in Bolsward.

Deze 410 pk sterke New CF trekker is uitgerust met een PACCAR MX-11 motor in combinatie met de nieuwste TraXon automatische versnellingsbak met 12 versnellingen. Deze hebben minder wrijvingsverliezen, schakelen snel en ongemerkt op.

De lage instap van de New DAF CF is voor Rentex Floron ook een van de redenen waarom de keus is gevallen op de New CF. De New CF biedt de best mogelijke oplossingen voor zowel Rentex Floron als de chauffeurs. Ondersteund door de goede service van Bedrijfswagen Service Friesland, welke alle trucks van Rentex Floron voorziet van een uitstekend Service en onderhoudscontract.

Het nieuwe exterieur en het nieuwe interieurontwerp maken de New CF een aantrekkelijke, comfortabele en plezierige truck om mee te rijden. Waarbij boven de zwarte grille het mooie logo van Rentex Floron pronkt, en bovenop de Space Cab de bedrijfsnaam van Rentex Floron duidelijk zichtbaar is.

De duidelijk en intuïtieve indeling van het dashboard zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Waarbij de schakelaars zijn aangepast aan de inzet van de truck en voorkeur van de chauffeur. In het dashboard van de new DAF CF 410 Space Cab zitten allerlei opties welke de veiligheid voor mens en machine bewaken, en daar waar nodig ondersteunen en ingrijpen. De volgende systemen hebben hier betrekking op; ACC, adaptieve cruise control, LDW, lange departure warning en AEBS. Door het gekozen uiterlijk heeft het dashboard een strakke en ultramoderne uitstraling.

Rentex Floron is in 1913 onder Thomas Mulder ooit begonnen op de Florencestraat onder de naam ‘Florence, de bekende wasserij’ in het centrum van Bolsward.

Onder leiding van de derde generatie Tom Mulder groeit het bedrijf uit tot een miljoenenorganisatie. Een aantal industriële wasserijen, een textielproducent en een groot schoonmaakbedrijf gaan samenwerken onder de naam Rentex. De handelsnaam van het textielreiniging- en inmiddels ook leasebedrijf verandert in Rentex Florence. In 1974 ontstaat Rentex Nederland B.V.

Rentex Florence profiteert van de synergie. Door kennis en krachten te bundelen is de Rentex-organisatie een belangrijke speler op de markt. Als gevolg van een krimpende markt en overcapaciteit vinden in de jaren daarna een aantal overnames van collega-wasserijen plaats.

Het familiebedrijf groeit in de jaren negentig uit tot een belangrijke speler in de wasserij markt in de noordelijke helft van Nederland. In 2002 wijzigt Rentex Florence haar naam in Rentex Floron, en beschikt, door een uitbreiding van 6500 m², over één van de grootste en modernste wasserijen van Nederland. Onlangs heeft Rentex Floron een nieuwe sorteerunit voor het vuile wasgoed in gebruik genomen. Voortdurend wordt er geïnvesteerd in product- en dienstinnovatie.

In 2002 treedt Tom Mulder terug als directeur en wordt in een nieuwe organisatie structuur Rentex Floron aangestuurd door een driehoofdige directie. Een directieteam dat samen met de medewerkers ook anno 2016 het motto van het grootste familiebedrijf in de wasserij branche Rentex Floron blijft uitdragen: taking care together!

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats