Transport Online - A27 bij Breda in zuidelijke richting dicht na ongeval met auto's en vrachtwagen

A27 bij Breda in zuidelijke richting dicht na ongeval met auto's en vrachtwagen

A27 bij Breda in zuidelijke richting dicht na ongeval met auto's en vrachtwagen
05-12-2017 10:10 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BREDA - [Update 10:09 uur] De dnsdagochtend begint niet goed in het zuiden van ons land. Het verkeer krijgt te maken met een monsterfile op de A27 naar Breda. Bij Breda-Noord is een ongeluk gebeurd waarbij drie auto's en een vrachtwagen zijn betrokken. Het is nog onbekend of er gewonden zijn gevallen.

De weg is afgesloten vanaf knooppunt Hooipolder tot aan Breda-Noord. Het ingesloten verkeer wordt momenteel weggeleid via Oosterhout.

De VID raadt automobilisten aan de A27 voorlopig nog te mijden. De weg blijft volgens Rijkswaterstaat waarschijnlijk tot 11.00 uur dicht.

Verkeer dat al op de A27 vanuit Utrecht rijdt kan op knooppunt Gorinchem de A15 richting Rotterdam nemen en op knooppunt Ridderkerk de A16 richting Breda opgaan. Verkeer dat op de A2 vanuit Utrecht rijdt kan verder over de A2 richting Den Bosch rijden en op knooppunt Vught de N65 richting Tilburg nemen.

Dat de weg dicht is vanaf knooppunt Hooipolder zorgt ervoor dat er ook file staat op de A59. In beide richtingen voor het knooppunt kom je er stil te staan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions