Clicky


Nieuwe schuifzeiltrailer voor Nieuwboer Int. Transport

Nieuwe schuifzeiltrailer voor Nieuwboer Int. Transport
02-12-2017 09:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWARTSLUIS - Kögel Benelux B.V. leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Nieuwboer Int. Transport B.V. Zwartsluis

De nieuwe oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, liftas en diverse optie’s.

Nieuwboer Int.Transport B.V. kan inspelen op de meest veeleisende transportbehoeftes. Hun specialisme ligt niet alleen binnen Nederland, maar binnen geheel West-Europa en Scandinvie waarbij zowel regulier transport als koeltransport, volumetransport, containervervoer en zelfs exceptioneel transport verzorgd kan worden. Onderscheidend is Nieuwboer Int. Transport door korte communicatielijnen, kwalitatief transport en ervaren chauffeurs, en daarbij geldt altijd afspraak is afspraak

Oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd aan Cees Nieuwboer van Nieuwboer Transport Zwartsluis.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van de jarenlange ervaring met Kögel, kwaliteit van het product, de razendsnelle levering van deze voorraad trailer, en uiteraard de de juiste prijs.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteitsverbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord.

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.