Transport Online - Ploeger Logistics stoot alle transport- en expeditie-activiteiten in Oost-Europa af

Ploeger Logistics stoot alle transport- en expeditie-activiteiten in Oost-Europa af

Ploeger Logistics stoot alle transport- en expeditie-activiteiten in Oost-Europa af
28-11-2017 10:36 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

HARDERWIJK - Met ingang van 31 december 2017 neemt FCE-Transport BV uit Harderwijk alle transport- en expeditie-activiteiten gericht op Oost-Europa over van Ploeger Logistics. Dat heeft het bedrijf middels een brief aan haar klanten bekendgemaakt.

Vanuit strategisch oogpunt en focus gaat Ploeger Logistics zich richten op complete supply-chain oplossingen binnen haar drie pijlers, te weten: dedicated vervoer, groupage vervoer en warehousing. Dit is een keuze die past binnen de meerjarenstrategie. De overdracht van de specifieke activiteiten van en naar Oost-Europa zijn hiervan een logisch gevolg.

De overname betekent voor de klanten een consistente voortzetting van de dienstverlening met de vertrouwde vaste contactpersonen.

Het nieuwe managementteam zal gevormd worden door Leon Rodenburg(huidige hoofdplanner bij Ploeger) en Michel ten Hove. De compagnon van Leon, Michel ten Hove, is directeur-eigenaar van WT Transport. Samen richten zij het nieuwe FCE-Transport BV op, aldus Michel ten Hove.

Voor alle overige zaken zoals de wijze van transport, de charters en de chauffeurs blijft de continuïteit gewaarborgd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions