Transport Online - TLN logistiek Oeuvre Award voor Karel Noordzij

TLN logistiek Oeuvre Award voor Karel Noordzij

TLN logistiek Oeuvre Award voor Karel Noordzij
25-11-2017 19:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Op het jaarlijkse TLN Congres, TLN Live 2017, hebben minister Cora van Nieuwenhuizen en TLN voorzitter Arthur van Dijk voor het eerst de TLN logistiek Oeuvre Award uitgereikt aan oud Schipholdirecteur Karel Noordzij. De JongTLN Award werd gewonnen door Jeroen Struiksma van Freshtrans B.V.

Naast de award uitreikingen speechte Arthur van Dijk over de leidende “cockpitrol” van TLN op diverse gebieden, vertelde Tesla VP Jerome Guillen over de nieuwe elektrische truck van Tesla en gaf minister Cora van Nieuwenhuizen haar visie op transport en logistiek.

Sterke visie op de toekomst

Arthur van Dijk over logistiek Oeuvre Award winnaar Karel Noordzij: “De TLN Oeuvre Award kan zich geen betere eerste winnaar wensen: In alle functies die Karel Noordzij heeft bekleed gaf hij steeds blijk van een sterke visie op de toekomst van de sector. Al in 1996 kwam hij met een internationaal rapport over de noodzakelijke verduurzaming van de sector, een ontwikkeling waarop TLN op dit moment grote stappen aan het zetten is. Daarnaast voorspelde hij 15 jaar geleden ook al de huidige filedruk en droeg hij in 2001 al verrassend actuele oplossingen voor dit probleem aan. Tot op de dag van vandaag is Karel Noordzij in diverse functies bij transport en logistiek betrokken”.

Kracht, durf en uithoudingsvermogen

Minister Cora van Nieuwenhuizen had lovende woorden voor de winnaar van de eerste JongTLN Award, Jeroen Struiksma. “Jeroen heeft met durf, kracht en uithoudingsvermogen een distributienetwerk voor bloemen voor detailhandel, van de grond af opgebouwd en dit omgezet tot een mooi en gezond onderdeel van Freshtrans.”

Innovatie award

Op het congres in 2018 reikt TLN tevens de TLN Innovatie Award uit. Met deze Award wil TLN innovatieve ondernemingen in onze achterban belonen. Het gaat dus om een bedrijf dat innovativiteit combineert met goed ondernemerschap en op die manier groei combineert met een verbeterde marktpositie. De winnende innovatie kan op tal van vlakken liggen. Het kan gaan om een innovatie in het logistieke proces maar ook om sociale innovatie.

Het jaarlijkse, dit jaar in Theater Amsterdam gehouden, TLN congres is tot stand gekomen met partners, Randstad, profile, TVM, BP, PTVNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions