Fred Teeven wilde internationaal vrachtwagenchauffeur worden

Fred Teeven wilde internationaal vrachtwagenchauffeur worden
24-11-2017 09:57 | Opmerkelijk | auteur ANP | Redactie Transport Online

DEN HAAG - In een tweet heeft de VVD haar voormalig staatssecretaris Fred Teeven succes gewenst met zijn nieuwe baan. Teeven is sinds kort parttime buschauffeur bij Connexxion en zegt in De Telegraaf dat hij het "fantastisch" vindt. "Oud-staatssecretaris blijft niet stilzitten na afscheid van de politiek", aldus de partij.

Teeven vertelt in een interview aan de krant dat hij al langere tijd zijn groot rijbewijs heeft en al langer als internationaal vrachtwagenchauffeur aan het werk wilde echter deed zich deze kans voor om anderhalve dag per week bij hem in de buurt als buschauffeur aan het werk te gaan.

Teeven moest samen met zijn minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) het veld ruimen in de nasleep van de zogenoemde Teevendeal. De Kamer verweet hem informatie te hebben achtergehouden over een schikking met een topcrimineel die hij in de jaren negentig als officier van justitie had getroffen.

Naast zijn chauffeursbaantje (anderhalve dag per week) runt Teeven ook een particulier recherchebureau, dat zich onder meer bezighoudt met reputatiemanagement en voorkomen van cybercrime.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden