Transport Online - Minder zorgen voor ondernemers in transport en logistiek door betaling in 1 uur

Minder zorgen voor ondernemers in transport en logistiek door betaling in 1 uur

Minder zorgen voor ondernemers in transport en logistiek door betaling in 1 uur
23-11-2017 11:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SCHIEDAM - Woensdag is factoring dienst PayFix® gestart. Doel van deze factoring dienst is om ZZP en MBK ondernemers in onder meer de transport en logistiek de zorgen over hun facturen uit handen te nemen. PayFix® betaalt - dankzij slimme software - facturen binnen één uur.

De Nederlandse economie groeit. Uit de laatste Graydon Barometer Betaalgedrag (8 november 2017) blijkt dan ook dat de gemiddelde betalingstermijn van bedrijven daalt. Toch is deze in Nederland nog steeds langer dan 40 dagen. De sector Transport en Logistiek behoort volgens Graydon met meer dan 44 dagen zelfs tot de traagst betalende branches. Voor veel MKB en ZZP ondernemers is dat te lang.

PayFix® is woensdag gestart om die grote zorg van veel MKB en ZZP ondernemers weg te nemen. Met een nieuwe vorm van factoring; persoonlijke service, gegarandeerde betaling en een slimme applicatie helpen ondernemers om hun facturen binnen 1 uur betaald te krijgen.

MKB en ZZP ondernemers ontzorgen

In de ontwikkeling van PayFix® hebben CEO Tony Campbell en zijn team opgeteld meer dan vijftig jaar ervaring met factoring voor ZZP en MKB ondernemers verwerkt. Met maar één doel: facturen zo simpel en snel mogelijk verwerken.

Tony Campbell: “Wij willen de grootste zorg van veel ondernemers wegnemen: facturen betaald krijgen. Factoring is eigenlijk de enige, logische keuze om over die cashflow geen zorgen te hebben. Dat is niet nieuw, het wordt alleen vaak veel te complex gemaakt. Onze klanten (en wij) wilden af van die ingewikkelde procedures. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in onze PayFix® applicatie. Overigens zonder het persoonlijke contact met onze klanten te verliezen. Als enige in onze branche hebben we namelijk dagelijks meerdere accountmanagers onderweg die onze relaties bezoeken. We ontzorgen ondernemers tenslotte ook door de betaling te verzekeren, zelfs als een opdrachtgever failliet zou gaan.”

PayFix® applicatie

Het hart van PayFix® is een slimme applicatie waarmee ondernemers facturen kunnen uploaden en direct, geautomatiseerd kunnen laten uitbetalen. Campbell: “De software is ontwikkeld op basis van onze ervaring met MKB en ZZP ondernemers. Zij hebben meestal geen grote administratie-afdeling en zijn dus zeer afhankelijk van een goed en eenvoudig verloop van de debiteurenadministratie. Wij merken dat ook hun opdrachtgevers geholpen zijn bij een vlekkeloos, geautomatiseerd proces. Ondernemers willen nu eenmaal, zeker in deze kansrijke tijd, veel liever bezig zijn met het ondernemen zelf. En die vrijheid om te ondernemen willen wij creëren.”

Dit betreft een gesponsord artikel

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions