Transport Online - Brug Spannenburg vanwege werkzaamheden voor wegverkeer gestremd

Brug Spannenburg vanwege werkzaamheden voor wegverkeer gestremd

Brug Spannenburg vanwege werkzaamheden voor wegverkeer gestremd
21-11-2017 11:37 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LEMMER/DELFZIJL - Rijkswaterstaat voert van zaterdag 25 november 22.00 uur tot zondag 26 november 11.00 uur werkzaamheden uit aan brug Spannenburg over het Prinses Margrietkanaal. Aangezien het brugdek omhoog staat tijdens de werkzaamheden is de brug voor al het wegverkeer gestremd. De werkzaamheden bestaan uit kleine betonreparaties.

Omleidingsroute

Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden ’s nachts uit om de overlast voor het weg- en scheepvaartverkeer tot een minimum te beperken. Voor het wegverkeer is een omleidingsroute via de provinciale wegen en rijkswegen ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid in het zuiden via de brug bij de Prinses Margrietsluis of in het noorden via het Prinses Margrietaquaduct (N359, N345, N928, N245, N927 en A6 en A7). De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Het verkeer moet rekening houden met een langere reistijd. De omleidingsroute is niet geschikt voor fietsers, voetgangers en langzaam verkeer.

Hoofdvaarweg Lemmer - Delfzijl

Het Prinses Margrietkanaal maakt onderdeel uit van de Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl en is een van de belangrijkste waterwegen van ons land. Rijkswaterstaat is eigenaar en beheerder van de vaarweg.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions