Transport Online - Twee nieuwe Daf CF 440 LZV trekkers voor BKTrans

Twee nieuwe Daf CF 440 LZV trekkers voor BKTrans

Twee nieuwe Daf CF 440 LZV trekkers voor BKTrans
21-11-2017 09:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BODEGRAVEN - Afgelopen week heeft Anton van der Niet, verkoper bij Blom-DSW te Zoeterwoude, de sleutels overhandigt aan Bas Kemp, directeur bij BKTrans te Bodegraven. Na drie keer voor een Daf XF te hebben gekozen was het voor het bedrijf een eenvoudige keuze om nu voor het type CF te gaan met als belangrijke reden de ergonomie voor de chauffeurs. Vanwege de vele stops die zij maken op een dag.

De voertuigen zijn uitgerust met een zeer sterke 11 liter 440 pk Paccar euro 6 motor en zijn goedgekeurd voor het rijden met LZV, hierdoor mogen deze trekkers een totaalgewicht van maar liefst 57500 kilo voorttrekken. Verder beschikken de voertuigen over diverse aansluitingen als Clang en Rema, hiervoor is gekozen omdat de trekkers ingezet zullen gaan worden voor diverse klanten in de distributie.

Met het oog op de veiligheid is er gekozen voor een dode hoek camera en een aansluiting voor camera connectie met de opleggers. Ook zijn de voertuigen standaard voorzien van lane depart en emergency brake assist om de verkeersveiligheid te verhogen.

De reden om voor DAF te kiezen is voor BKTrans heel eenvoudig; "DAF is voor dit bedrijf het perfecte voertuig om de werkzaamheden mee uit te voeren, maar zij hebben voornamelijk deze keuze gemaakt vanwege de dealer, de service van Blom-DSW is namelijk grenzeloos, 24/7 staan deze mensen klaar. Tevens voeren zij al het onderhoud van het wagenpark uit en zorgt dit alles voor een uitstekende relatie tussen dealer en transporteur", aldus Bas Kemp, directeur van BKTrans.

BKTrans is een brede aanbieder van dienstverlening in het transport. Het doel is om iedere klant te ontzorgen in piektijden of momenten van uitval van het eigen vervoer. Met zes trekkende eenheden en meerdere diverse getrokken eenheden voeren zij dagelijks transporten uit voor diverse klanten in de distributie gekoelde goederen, stukgoed en bouwmaterialen. Het is een jonge onderneming die pas sinds 3,5 jaar actief is in het transport, in die periode heeft het bedrijf zich ontwikkelt en goed gekeken naar de behoefte van de klanten waarop zij kunnen inspelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions