GEFCO-groep officieel geopend in Griekenland

GEFCO-groep officieel geopend in Griekenland
20-11-2017 13:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

COURBEVOIE - De GEFCO-groep, een wereldwijde speler op het gebied van industriële logistiek en Europees marktleider in autologistiek, huldigde eerder deze maand officieel zijn Griekse filiaal in. “Als onderneming met unieke expertise in het beheren en optimaliseren van complexe supply chains, brengen wij met plezier onze expertise in geïntegreerde logistiek in, evenals ons vermogen doelstellingen op korte en lange termijn te behalen op het gebied van economische performance, ter ondersteuning van de ontwikkeling van onze Griekse klanten” zegt Luc Nadal, CEO van de GEFCO-groep.

Het potentieel van Griekenland aanboren

Met de oprichting van een filiaal in Griekenland, een land met een dynamisch potentieel in de regio, versterkt GEFCO zijn spreiding in Zuidoost-Europa, een regio waar de groep historisch aanwezig is. Het land biedt een ideale locatie tussen Oost-Europa en de Balkan. Griekenland telt talrijke concurrentievoordelen die van het land een perfecte plaats maken voor een belangrijke logistieke speler.

“GEFCO beoogt zijn concurrentievermogen en aanwezigheid op de Griekse markt te versterken en verwacht zijn omzet in 2017 bijna te verdubbelen. Wij zijn ook van plan onze logistieke ervaring die wij in tientallen jaren hebben opgedaan over te brengen op plaatselijke ondernemingen zodat wij bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het land” zegt Fabien Gauchet, algemeen directeur van GEFCO Griekenland.

De unieke expertise van GEFCO in dienst van klanten in de regio

Met zijn 68 jaar lange ervaring heeft de GEFCO-groep sterke expertise ontwikkeld in het beheer van complexe supply chains van zijn klanten. Met zijn oorsprong in de logistiek in de auto-industrie, een van de meest veeleisende industrieën vanuit logistiek oogpunt, past GEFCO zijn ervaring toe en ontwikkelt zijn knowhow voortdurend op zijn dienstverlening aan klanten in talrijke industriële sectors: auto’s, industrie, energie, elektronica, consumptiegoederen, farmaceutica en landbouw.

De expertise van de GEFCO-groep strekt van standaard goederenexpeditie over de weg, het spoor, door de lucht, over zee en multimodaal, via weg-, spoor-, zee- en luchttransport, tot complexe multimodale van deur tot deur oplossingen met opslag, douane en fiscale vertegenwoordiging, herbruikbare verpakkingsdiensten. Deze expertise van de GEFCO-teams stelt de groep in staat naadloze intercontinentale deur-tot-deur stromen voor zijn klanten te organiseren. Met de ondersteuning van zijn ingenieursteams analyseert de GEFCO-groep voortdurend de stromen en bestaande logistieke oplossingen van zijn klanten om kansen voor optimalisering te vinden en zich op deze manier te ontwikkelen tegelijk met de ontwikkeling van zijn klanten.

GEFCO Griekenland biedt het hele assortiment diensten van de GEFCO-groep. Het filiaal rolt al internationale wegoplossingen uit voor verschillende klanten en zal aanvullende oplossingen ontwikkelen zoals vervoer met temperatuurbeheersing voor de voedings- en farmaceutische sectors die in Griekenland goed vertegenwoordigd zijn.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden