STEF rolt haar merk uit in Nederland en versterkt haar positie in Noord-Europa

STEF rolt haar merk uit in Nederland en versterkt haar positie in Noord-Europa
17-11-2017 19:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BODEGRAVEN - Vandaag kondigt STEF-Group, Europese specialist in koellogistiek, de lancering van het STEF-merk in Nederland aan. Daarmee verenigt STEF alle activiteiten onder één merknaam en logo. Ter gelegenheid van de lancering heeft STEF-Group vandaag de capaciteitsuitbreiding voor logistieke activiteiten van 8.000 m2 in Bodegraven officieel geopend.

De hergroepering van STEF’s activiteiten en investeringen onder één commerciële merknaam is onderdeel van de nieuwe strategie om de positie in Noord-Europa te versterken. Dankzij een nieuwe investering van 8 miljoen euro, verdubbelt STEF-Group de capaciteit in Bodegraven en wordt deze locatie, gelegen in het hart van de dichtbevolkte randstad, het middelpunt van de transport- en logistieke activiteiten in Nederland.

Om het aanbod van gekoelde logistiek en transport uit te breiden, kocht STEF-Group in 2014 SPEKSNIJDER TRANSPORT en in 2016 VERS-EXPRESS aan. Daarnaast verwierf het bedrijf een minderheidsaandeel in NETKO, een specialist in het transport van gekoelde producten. Het groeiende belang van de activiteiten van STEF in Nederland, vanaf nu gevoerd onder één merknaam, is een beslissende stap in de ontwikkeling van STEF in Noord-Europa.

Serge Capitaine, deputy CEO van STEF-Group: "De geboorte van STEF Nederland en de investeringen die wij in Nederland doen, breiden de nationale en internationale ambities uit op het gebied van transport als ook van gekoelde logistiek. Het sterke onderlinge netwerk van de verschillende vestigingen in Bodegraven, Eindhoven, Raalte en de overige Europese locaties biedt STEF-Group de mogelijkheid om de verschillende productie- en consumptiegebieden te dekken."

Christian Dooms, directeur van STEF Nederland verklaart: "Door de uitbreiding van 8.000 m² in logistieke consolidatie van verse goederen op de locatie Bodegraven, biedt STEF Nederland zijn klanten moderne oplossingen voor de logistiek van gekoelde producten. Leveringen kunnen nu in 24/48 uur in de hele Benelux plaatsvinden. Door gebruik te maken van het netwerk van STEF Europe, krijgt STEF Nederland toegang tot de Zuid-Europese markten en fabrikanten, waardoor de activiteiten in Nederland verder ontwikkeld kunnen worden."

Koen Torrekens - directeur van STEF Benelux, Christian Dooms – directeur van STEF Nederland, Francis Lemor - voorzitter van STEF-Group, Jean-Pierre Sancier – CEO van STEF-Group, Serge Capitaine en Stanislas Lemor – deputy CEO’s van STEF-Group hebben samen met een honderdtal nationale en internationale klanten de lancering van de merknaam STEF in Nederland gevierd tijdens de opening van deze vestiging.

Met het verenigen van de bekende historische bedrijven onder één merknaam in Nederland versterkt STEF haar missie om de meest optimale en efficiënte supply chain aan te bieden voor nationale en internationale klanten in de voedingsindustrie en in de food service. Hiervoor heeft STEF 350 medewerkers in Nederland en heeft het een totale capaciteit van bijna 20.000 m² verspreid over drie vestigingen.

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier