Kögel FlexiUse schuifzeiltrailer voor P.C. Besseling & Zn

Kögel FlexiUse schuifzeiltrailer voor P.C. Besseling & Zn
16-11-2017 14:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HEM - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe FlexiUse schuifzeiltrailer aan P.C. Besseling & ZN. De keuze voor Kögel FlexiUse werd gemaakt vanwege de multifuncionele inzet van deze oplegger. De Kögel FlexiUse kan ingezet worden met een schotelhoogte tussen de 990 – 1180 mm, en heeft een verstelbare bovenbouw welke variabel instelbaar met een binnenhoogte van 2700 - 3000 mm, tevens beschikt opleggers over een hefdak. Bijkomend groot voordeel van deze uitvoering is dat deze oplegger geleverd wordt op bandenmaat 385/55 R22,5, wat enorm bijdraagt aan lagere vervangingskosten van banden gedurende de looptijd ten opzichte van 19.5 inch banden, en niet te vergeten de restwaarde.

Inruil van de gebruikte trailers leverde een grote rol, sinds een aantal maanden wordt er stevig gewerkt aan de opzet om inruil / gebruikte opleggers door Kögel Benelux B.V. zelf retour te nemen en te vermarkten. Hiervoor is een zelfstandige Nederlandse B.V. en locatie in Zwolle opgezet om dit nog meer kracht en flexibiliteit te geven.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen afgwerkt met een UV lak, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

P.C. Besseling & Zn. is een al meer dan 70 jaar bestaand transportbedrijf met een jong modern wagenpark en gemotiveerde medewerkers. Als vervoerder van voornamelijk agrarische producten verzorgen zij diverse soorten van transport door geheel Europa met als belangrijkste landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. P.C. Besseling & Zn is gespecialiseerd in het vervoer van: Bloembollen, Bloemen, planten en boomkwekerijproducten, Volumineuze goederen tot 110m³ en Machines.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden