Transport Online - Arthur Ziegler geeft leiding Groep Ziegler over aan derde en vierde generatie

Arthur Ziegler geeft leiding Groep Ziegler over aan derde en vierde generatie

Arthur Ziegler geeft leiding Groep Ziegler over aan derde en vierde generatie
13-11-2017 17:26 | Transport | auteur Redactie [FE]

De Groep Ziegler, welbekend voor haar transport en logistieke activiteiten, schrijft een nieuwe bladzijde in haar méér dan honderd jaar oude geschiedenis.

De Heer Arthur Ziegler heeft besloten om zich terug te trekken uit het dagelijkse bestuur van de firma en geeft officieel de fakkel door aan zijn zoon, de Heer Alain Ziegler, als Voorzitter van de Groep en aan zijn kleindochter, Mevrouw Diane Govaerts als Algemeen Directeur.

De opvolging is dus verzekerd. Dit familiebedrijf zet haar ontwikkeling verder op basis van sterke fundamenten: een internationaal en multimodaal logistiek aanbod ontwikkelen, als het ware het DNA van Ziegler, een uitstekende kwaliteit van dienstverlening bieden evenals flexibele en innovatieve transportoplossingen met behoud van zijn onafhankelijkheid.

Naast de verandering in het beheer van de firma, zullen de twee leiders, omringd door een sterk team van directeuren, de uitdagingen van morgen aangaan.

Ze zullen de digitale transformatie van het bedrijf en de aanpassing aan stroomwisselingen verder aanpakken, terwijl ze de familiale waarden en de waarden van het ondernemerschap zullen verderzetten die ertoe geleid hebben dat het bedrijf zich heeft ontwikkeld sinds de oprichting in 1908.

Dit wordt dus het lastenboek dat door de voormalige Voorzitter na 74 jaren wordt doorgegeven aan de Heer Alain Ziegler en Mevrouw Diane Govaerts. De essentiële principes zullen bewaard worden maar aangepast aan een nieuwe stijl met nieuwe middelen die onontbeerlijk zijn voor dit steeds veranderlijke tijdperk.

De strategie van de Groep Ziegler bestaat erin om de ontwikkeling van de globale offerte verder uit te werken met een bijzondere focus op de lucht- en zeevracht die nu reeds 25 procent uitmaken van de totale activiteiten.

Het zakencijfer van de Groep is dit jaar met 5 procent gestegen ten opzichte van 2016. De ambities voor een verdere groei in 2018 en de daarop volgende jaren zijn zeer sterk. Een nieuw hoofdstuk vervolledigt het Ziegler-boek met deze overgang naar de derde en derde generatie. In 2018 viert het bedrijf immers haar 110-jarig bestaan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions