Clicky


D&W Trans overgenomen door BVB Logistics

D&W Trans overgenomen door BVB Logistics
13-11-2017 17:16 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

WATERINGEN - Met ingang van 1 januari 2018 zal D&W Trans uit Wateringen worden overgenomen door BVB Logistics. Dat heeft de directie van BVB Logistics vandaag bekendgemaakt aan haar chauffeurs middels een berichtje op de boordcomputer.

In 2002 startten Dennis en Wim het D&W Trans met zes vrachtwagens. Samen waren zij goed voor meer dan 65 jaar transportervaring. Het wagenpark bestaat anno 2017 uit 23 trekkende eenheden met voornamelijk vast personeel. Naast een aantal trailers beschikt het bedrijf ook over vier lzv combinaties. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief in het transport.

BVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met 40 eigen vrachtwagens en een team van 50 vaste medewerkers vervoeren zij dagelijks vrachten door heel Europa. 

BVB Logistics is in 2010 ontstaan door de samenvoeging van Gebr. Vreeken Transport en de transportactiviteiten van BVB Substrates.