Transport Online - Nieuwe opleidingstruck voor Rijschool Roordink

Nieuwe opleidingstruck voor Rijschool Roordink

Nieuwe opleidingstruck voor Rijschool Roordink
10-11-2017 09:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BARNEVELD - Roordink is een bekende naam als het gaat om rijopleidingen voor alle rijbewijzen. Naast een groot aantal personenwagens en motorfietsen zet Rijschool Roordink ook bestelwagens en vrachtwagens in om haar leerlingen op te leiden. De nieuwste aanwinst in het wagenpark is een MAN TGX 18.426 met XLX cabine, in combinatie met een middenasaanhangwagen geleverd door Roordink Bedrijfswagens B.V. uit Barneveld.

Het chassis van deze MAN TGX is voorzien van een schuifzeilen laadbak, opgebouwd door de carrosserie afdeling van Roordink Bedrijfswagens uit Veenendaal. Deze opbouw is zo gebouwd dat hij ook voor diverse toepassingen inzake Code 95 gebruikt kan worden.

Omdat deze vrachtwagen door het hele land rijdt, is hij tevens het visitekaartje voor de rijschool. Uitstraling van de truck was daarom zeer belangrijk. Van Winkoop uit Ermelo heeft de vrachtwagen voorzien van de speciale Rijschool Roordink belettering en gespoten in de nieuwe huisstijl.

De vrachtwagen is niet alleen aan de buitenzijde tot in detail afgewerkt, maar ook de binnenzijde is perfect afgewerkt. Zo zijn de stoelen en het stuurwiel voorzien van leer met stiksels in de kleuren van de rijschool. Voor extra goed zicht zijn dubbele camera’s ingebouwd en natuurlijk is deze auto uitgerust met alle moderne veiligheidssystemen. Hiernaast is deze auto uitgerust met een automatisch schakelende ZF Traxon versnellingsbak, LGS, EBA en zelfs ACC. Ook een origineel MAN navigatiesysteem draagt bij tot een goed en hoogwaardig opleidingsniveau.

De goede dienstverlening van Roordink Bedrijfswagens en het betrouwbare product speelden een grote rol bij de aanschaf van deze combinatie. Pieter Roordink en zijn rij-instructeurs zijn dan ook zeer tevreden over de totale combinatie.

Foto's

  • Dedem Diensten Barneveld
    Dedem diensten Barneveld

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen