Clicky


Twee vrachtwagenchauffeurs en bijrijder omgekomen bij ongeval op Duitse A3

Twee vrachtwagenchauffeurs en bijrijder omgekomen bij ongeval op Duitse A3 [+foto's]
09-11-2017 10:36 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ROHRBRUNN(D) - Bij een zwaar verkeersongeval met drie vrachtwagens op de Duitse A3 richting Frankfurt zijn donderdagochtend twee vrachtwagenchauffeurs en een bijrijder om het leven gekomen.

Rond 04:20 uur vond het ongeval plaats. Uit eerste onderzoek blijkt dat een met grind beladen vrachtwagen door nog onbekende oorzaak begon te slingeren, kantelde en met de cabine in de bossages terechtkwam. De vrachtwagen kwam in de tegenovergestelde richting te liggen en verloor zijn complete lading grind.

Een hierop volgende vrachtwagenchauffeur van een pakketvervoerder zag wat er gebeurd was en probeerde het grind op de weg te ontwijken. Hierbij reed hij echter door de middenvangrail en kwam hij op een tegenligger terecht, eveneens een vrachtwagen.

Voor de bestuurder van de grindwagen en de bijrijder in de vrachtwagen van de pakketvervoerder kwam alle hulp te laat. ZIj overleden op de plek van het ongeval. De bestuurder van de pakketvervoerder raakte ernstig gewond en overleed later alsnog aan zijn verwondingen.

De snelweg is in beide richtingen afgesloten. Volgens de politie duurt dit waarschijnlijk nog tot in de middag.